Moja priča

Zdravo, ja sam Ljiljana, mama, supruga i preduzetnica koja stoji iza brenda Ljuljuška.

Da mi je neko, kao dipl. ekonomisti, pre par godina rekao da će mi ovo biti glavna poslovna okupacija, verovatno ne bih verovala… Jer predugo sam radila za druge, sanjala tudje snove i jurila tudje ciljeve, ideje i biznis planove.

A onda se desio život, ljubav i inspiracija u jednom maleckom biću, sada već pravom dečaku. Viktor je bio glavni razlog zbog kojeg sam za vreme porodiljskog odsustva sela za mašinu i napravila prvu ljuljušku. Bilo je teško ostati ravnodušan na tu količinu oduševljenosti dok se on ljuljao u njoj.. I eto, prosto nisam mogla na tome da stanem. Tako je nastala druga, treća … a sad smo već na trocifrenom broju napravljnih ljuljaški.

Posle je došla i odluka da napustim stalni posao i kancelariju, i da uz veliki rizik i hrabrost, ali i veliku podršku mog supruga osnujem Ljuljušku i upustim se u preduzetničke vode.

Ne mogu ovo nazvati poslom jer isuviše uživam u tome. To je zadovoljstvo, praviti nešto sto će usrećiti ova malecka bića i biti deo njihovog odrastanja. To je privilegija, imati poverenje mama koje prepoznaju sav moj trud i strpljenje. To je ljubav, jer bez toga ne bi bila uspešna priča niti bi ovo bio dobar proizvod.
Hvala za podršku!

Mama Ljiljana. 

U medijima