Uslovi isporuke i plaćanja

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Ekspres uslugom Pošte Srbije.

Sigurnost i načini plaćanja
Svi lični podaci koje ostavite na ljuljuska.com zaštićeni su vodećim bezbednosnim protokolom. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI Sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Proizvode koje poručite možete platiti karticom (Visa, MasterCard, Maestro, Dina i American Express), upatom na račun PR Ljuljuška 160-549634-77 ili pouzećem prilikom preuzimanja robe.

Podaci o platnoj kartici čuvaju se na sigurnoj zaštićenoj stranici u kriptovanoj formi i nisu dostupni drugim stranama u procesu plaćanja. Podaci o kartici ni jednog trenutka nisu dostupni ljuljuska.com uključujući i situaciju kada registrovani korisnik sačuva upotrebljenu platnu karticu na svom korisničkom nalogu na ljuljuska.com Nakon izdavanja računa za naručene proizvode, sredstva će biti skinuta sa kartice potrošača, a do tada su samo rezervisana.

Rok isporuke
Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 1-3 radna dana.

Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je 1 radni dana za veća naselja, a za udaljenija mesta do 2 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 radnih dana.

Pošiljke pouzećem se predaju Pošti Srbije na slanje u roku od najviše 5 radnih dana, nakon potvrde mejlom o kupovini.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Preuzimanje pošiljke
Kuriri Pošte Srbije, pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Od Pošte Srbije na dan isporuke dobijate obaveštenje da je pošiljka prispela za Vas i da je možete očekivati u toku dana.

Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se vrši subotom ukoliko Vaša pošta radi subotom. Isporuka se ne vrši nedeljom.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, slanjem mejla na info@ljuljuska.com ili pozivom na broj telefona za reklamacije +381638555276

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko ne preuzmete paket, paket Vas čeka na Vašoj pošti narednih 5 dana bez troškova ležarine, nakon čega sledi rok od 20 dodatnih dana koji se naplaćuju prema cenovniku Pošta Srbije za svaki dodatni dan koji Vaš paket stoji na Pošti.

Ukoliko ni nakon dodatnog roka ne preuzmete paket, paket se vraća na našu adresu.

Status pošiljke možete proveriti unošenjem PE broja koji dobijate u pretragu koja se nalazi na sajtu Pošte Srbije Praćenje pošiljke.

Cena isporuke
Cena isporuke se tarifira po cenovniku Pošte Srbije za usugu Post Ekspres slanja paketa, cena uključuje PDV i otkupninu za plaćanje pouzećem koju možete izračunati OVDE.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE , saglasni ste sa uslovima isporuke.

Postupak eventualne zamene artikla ili reklamacije možete pogledati na Reklamacije i povraćaj sredstava

NAČIN PLAĆANJA
Proizvode koje želite da poručite putem Internet prodavnice, možete platiti na sledeći način:

  • plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke (Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji vam donosi pošiljku.)
  • plaćanje karticom prilikom kupovine na sajtu ljuljuska.com
  • Plaćanje uplatom na tekući račun PR Ljuljuška 160-549634-77