Ljuljaška Tigar

From RSD5.200

Ručno rađena ljuljaška, namenjena najmlađima, od momenta kada počnu samostalno da sede pa do 4 godine (do 20kg opterećenja). Ljuljaška je sa dva lica, dekorativno šareno platno spolja i pamučno jednobojno  crne ili narandžaste boje sa unutrašnje strane.  U pakovanju ćete pronaći:

  • platno velike otpornosti, duplo prošiveno
  • bukovo drvo, termički obrađeno, bez boje i laka
  • čelični karabiner i alka
  • 8m pp kanapa debljine 8mm
  • ukrasi alke od neteretiranog drveta
  • jastuče u dezenu ljuljaške

Ljuljaška je dostupna za isporuku u roku od 3-5 radnih dana.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Sve naše ljuljaške pravljene su ručno od pažljivo biranih materijala i sa puno ljubavi, kako bi vašim mališanima pružile udobnost, zabavu i maksimalno uživanje u čarima ljuljuškanja. Dekorativan su i koristan poklon za svaki dom.

Ljuljaška se može koristiti gde god poželite: u prostorijama se zakači na instaliranu kukicu za plafon a napolju veže za drvo ili gredu. Kompaktna i lagana, lako se prenosi i pakuje za putovanja ili izlete u prirodu. U ponudi uvek imamo veliki izbor dezena, a možete i sami kombinovati boje i dezene za ljuljašku koju ćemo napraviti za vas.

Važno: decu nikada ne ostavljati bez nadzora u ljuljašci. Pre svake upotrebe proveriti stabilnost kuke i ljuljaške. Ne odgovaramo za povrede nastale zloupotrebom našeg proizvoda.

Ljuljašku možete rasklopiti i materijal oprati ručno. Čuvajte je od direktne sunčeve svetlosti ili kiše kada je ne koristite.

Težina 1,5 kg
Dimenzije 35 × 35 × 35 cm