Ljuljaška Boho Ginger

From RSD6.800

Ručno rađena ljuljaška, namenjena najmlađima, od momenta kada počnu samostalno da sede pa do 4 godine (do 20kg opterećenja). Ljuljaška je sa pravljena od čvrstog patna (100% pamuk) i pamučnog kanapa. U pakovanju ćete pronaći:

  • platno velike otpornosti, duplo prošiveno
  • bukovo drvo, termički obrađeno, bez boje i laka
  • 2 čelična karabinera i alke
  • 8m pamučnog kanapa debljine 14mm
  • ukrasi alke od neteretiranog drveta
  • jastuče

Ljuljaška je dostupna za isporuku u roku od 5-7 radnih dana.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Sve naše ljuljaške pravljene su ručno od pažljivo biranih materijala i sa puno ljubavi, kako bi vašim mališanima pružile udobnost, zabavu i maksimalno uživanje u čarima ljuljuškanja. Dekorativan su i koristan poklon za svaki dom.

Ljuljaška se može koristiti gde god poželite: u prostorijama se zakači na instaliranu kukicu za plafon a napolju veže za drvo ili gredu.* U ponudi uvek imamo veliki izbor dezena, a možete i sami kombinovati boje i dezene za ljuljašku koju ćemo napraviti za vas.

Važno: decu nikada ne ostavljati bez nadzora u ljuljašci. Pre svake upotrebe proveriti stabilnost kuke i ljuljaške. Ne odgovaramo za povrede nastale zloupotrebom našeg proizvoda.

Ljuljašku možete rasklopiti i materijal oprati ručno. Čuvajte je od direktne sunčeve svetlosti ili kiše kada je ne koristite.

*Zbog specifičnosti pamučnog kanapa, preporučujemo da se ljuljaške sa ovim kanapom koriste u kući ili stanu.

Težina 1,5 kg
Dimenzije 35 × 35 × 35 cm