Premium ljuljaška Sidnej

From RSD6.400

Australijana kolekcija ljuljaški od posebnih materijali koji su doputovali čak iz Australije. 😊🇦🇺
Dezeni su rad dizajnerke Jocelyn Proust, čiji radovi oslikavaju specifične australijske vrste biljaka i ptica.
Svaki dezen je priča za sebe, a cela kolekcija ovih Ljuljuški jedinstvena i neponovljiva.

Ljuljaška je namenjena najmlađima, od momenta kada počnu samostalno da sede pa do 4 godine (do 20kg opterećenja).  Ljuljaška je od 100% pamučnog platna , digitalna štampa spolja i jednobojno platno kao postava.  U pakovanju ćete pronaći:

  • platno velike otpornosti, duplo prošiveno
  • bukovo drvo, termički obrađeno, bez boje i laka
  • čelični karabiner i alka
  • 8m pp kanapa debljine 8mm
  • ukrasi od netretiranog drveta
  • jastuče u dezenu ljuljaške

Ljuljaška je dostupna za isporuku u roku od 3-5 radnih dana.

 

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Sve naše ljuljaške pravljene su ručno od pažljivo biranih materijala i sa puno ljubavi, kako bi vašim mališanima pružile udobnost, zabavu i maksimalno uživanje u čarima ljuljuškanja. Dekorativan su i koristan poklon za svaki dom.

Ljuljaška se može koristiti gde god poželite: u prostorijama se zakači na instaliranu kukicu za plafon a napolju veže za drvo ili gredu. Kompaktna i lagana, lako se prenosi i pakuje za putovanja ili izlete u prirodu. U ponudi uvek imamo veliki izbor dezena, a možete i sami kombinovati boje i dezene za ljuljašku koju ćemo napraviti za vas.

Važno: decu nikada ne ostavljati bez nadzora u ljuljašci. Pre svake upotrebe proveriti stabilnost kuke i ljuljaške. Ne odgovaramo za povrede nastale zloupotrebom našeg proizvoda.

Ljuljašku možete rasklopiti i materijal oprati ručno. Čuvajte je od dorektne sunčeve svetlosti ili kiše kada je ne koristite.

Težina 1,5 kg
Dimenzije 35 × 35 × 35 cm