Plišana ljuljaška Okean

рсд7.000

Ručno rađena ljuljaška, namenjena najmlađima, od momenta kada počnu samostalno da sede pa do 4 godine (do 20kg opterećenja). Ljuljaška je pravljena od mebl pliša, velike čvrstoće.  Jastuče je dvodelno, sastoji se od sedalnog dela i naslona. U pakovanju ćete pronaći:

  • duplo prošiveno plišano platno
  • bukovo drvo prelakirano ekološkim bojama na vodenoj bazi, bezbednom  za igračke i proizvode za decu
  • čelični karabiner i alka
  • 8m pp kanapa debljine 8mm
  • ukrasi alke od neteretiranog drveta
  • dvodelno jastuče od sunđera

Ljuljaška je dostupna za isporuku u roku od 3-5 radnih dana.

 

Nema na zalihama

Kategorija:

Sve naše ljuljaške pravljene su ručno od pažljivo biranih materijala i sa puno ljubavi, kako bi vašim mališanima pružile udobnost, zabavu i maksimalno uživanje u čarima ljuljuškanja. Dekorativan su i koristan poklon za svaki dom.

Ljuljaška se može koristiti gde god poželite: u prostorijama se zakači na instaliranu kukicu za plafon a napolju veže za drvo ili gredu. Kompaktna i lagana, lako se prenosi i pakuje za putovanja ili izlete u prirodu. U ponudi uvek imamo veliki izbor dezena, a možete i sami kombinovati boje i dezene za ljuljašku koju ćemo napraviti za vas.

Važno: decu nikada ne ostavljati bez nadzora u ljuljašci. Pre svake upotrebe proveriti stabilnost kuke i ljuljaške. Ne odgovaramo za povrede nastale zloupotrebom našeg proizvoda.

Ljuljašku možete rasklopiti i materijal oprati ručno. Čuvajte je od dorektne sunčeve svetlosti ili kiše kada je ne koristite.

Težina 1.5 kg
Dimenzije 35 × 35 × 35 cm